x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAGEDIE. Un șofer din Dej și-a ucis soția și copilul! A adormit la volan (ATENȚIE, VIDEO CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!)

TRAGEDIE. Un șofer din Dej și-a ucis soția și copilul! A adormit la volan (ATENȚIE, VIDEO CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!)

25 Sep 2015   •   21:41
TRAGEDIE. Un șofer din Dej și-a ucis soția și copilul! A adormit la volan (ATENȚIE, VIDEO CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!)
Sursa foto: someseanul.ro

Șoferul unui autoturism marca Ford a adormit la volan, astăzi - în jurul orei 15.40, în localitatea clujeană Iclod, pe DN1 C., apoi a intrat pe contrasens și a izbit în plin un cap de pod.

Mai multe echipaje de pompieri, de la poliție și de la ambulanță au ajuns imediat la locul accidentului, dar nu s-a mai putut face nimic pentru soția sa, în vârstă de 33 de ani, și pentru copilul lor, care ar fi împlinit săptămânaviitoare 5 ani, informează someseanul.ro.

Șoferul a supraviețuit, dar fost transportat la spital în stare de șoc, după ce a realizat ce a făcut.

„Este vorba de un accident rutier, soldat cu decesul a două persoane. Din primele informații, un bărbat care conducea un autoturism pe direcția Cluj-Napoca-Gherla, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, soția și copilul acestuia au decedat”, a declarat pentru Someșeanul.ro Daniel Graur, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.





×