x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traian Băsescu, ATAC DUR la Antena 3. Vezi REPLICA dată de Mircea Badea

Traian Băsescu, ATAC DUR la Antena 3. Vezi REPLICA dată de Mircea Badea

08 Feb 2015   •   13:15
Traian Băsescu, ATAC DUR la Antena 3. Vezi REPLICA dată de Mircea Badea

Traian Băsescu a afirmat, la Congresul PMP, că la Antena 3 se face un jurnalism "de prostituție" şi i-a avertizat pe membrii Partidului Mişcarea Populară să fie pregătiți pentru o asemenea propangandă.

"Să vezi atacuri la Udrea, la Băsescu, să vezi asta cu vedetele Antenei 3, cu prostituția asistențelor. Sigur, se face jurnalism de prostituție la Antena 3, dar esența lucrurilor trebuie să fie în adevăr. Va trebui să faceți față acestui tip de campanie. Cât timp voi fi partenerul vorstru, veți fi atacați peste tot", a afirmat Băsescu.

În replică, Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În Gura Presei", a declarat, la Antena3, că "Basescu vorbeste despre prostitutie si afirma in acelasi discurs independenta justitiei, speranta ca Udrea va avea conditii corecte in justitie si credinta ca Udrea e cinstita, dar nu spune niciun cuvant despre acuzatiile facute de cea sustinuta de el la Presedintia Romaniei".

"Afirma independenta justitiei, dar spera ca Udrea va avea conditii corecte in justitie. De ce spera si nu are convingere? El a sustinut-o pe Udrea la presedintia Romaniei, afirmand ca este singurul candidat in care are incredere. Acum doar spera ca Udrea sa aiba conditii corecte in justitie. Protejata sa este acum prost situată. El vorbeste de spre prostitutie, dar singura prost situata este Elena Udrea", a afirmat Badea.

"El nu vrea decat sa injure Antena 3, de parca Aantena3 ar fi facut matrapazlacurile lui Videanu sau Udrea. In mod evident, ii este frica de Antena3. El vrea sa ramana acest reformator. Reformator al cui? Tot regimul sau este acum in puscarie", a mai spus Mircea Badea.

×