x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traian Băsescu: Ministerul Transporturilor este cea mai incapabilă instituţie

Traian Băsescu: Ministerul Transporturilor este cea mai incapabilă instituţie

de Veronica Micu    |    12 Ian 2009   •   00:00
Traian Băsescu: Ministerul Transporturilor este cea mai incapabilă instituţie

Preşedintele României, Traian Băsescu, împreună cu primul-ministru Emil Boc, au pornit, în această dimineaţă, spre Bruxelles pentru a purta o discuţie cu preşedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso. La finalul declaraţiei de presă, susţinută la Aeroportul "Henri Coandă", preşedintele Băsescu a a calificat Ministerul Transporturilor drept cea mai incapabilă instituţie la nivel guvernamental.



Înaintea plecării spre Bruxelles, preşedintele Traian Băsescu a susţinut o declaraţie de presă la Aeroportul "Henri Coandă", informează Antena3. În cadrul acesteia, şeful statului a punctat câteva dintre temele care vor fi dezbătute la întâlnire. "Obiectivul major este fixarea priorităţilor României pentru anul 2009, mai ales că este vorba de o întâlnire la care participă cu reprezentanţi ai noului Guvern", a declarat preşedintele.
Un alt subiect care va fi dezbătutut la Bruxelles se referă la criza economică la nivel european şi soluţiile pe care România le vede în context european, soluţii de diminuare a efectelor crizei.De asemenea, se va discuta şi despre accelerarea utilizării fondurilor europene. Traian Băsescu a mai declarat că doreşte să afle viziunea Comisiei cu privire la criza gazelor generată de disputa dintre Federaţia Rusă şi Ucraina. La finalul declaraţiilor, şeful statului a calificat Ministerul Transporturilor drept cea mai incapabilă instituţie la nivel guvernamental.

×
Subiecte în articol: romania