x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Transformarea unui călugăr budist în model de succes

Transformarea unui călugăr budist în model de succes

16 Dec 2015   •   16:10

Mimi Tao, 22, este celebră în Asia, unde este protagonista celor mai importante campanii publicitare, dar și a defilărilor pe cat-walk.

Dar viața ei nu a fost atât de strălucitoare întotdeauna. Mimi s-a născut ca Phajaranat Nobanto, băiatul unei familii înstărite din Khon Kaen, Thailanda, scrie mirror.co.uk.

În timp ce rudele sale urmau cursurile unei școli locale, Mimi a fost trimisă să studieze la un templu budist, departe de casă. La jumătate de an după ce a ajuns acolo, și-a ras părul și a fost nevoită să trăiască după mai mult de 200 de reguli stricte.

Dar alături de alți patru prieteni, Mimi a început să se implice în activități nu tocmai călugărești: cei cinci copii au început să se machieze și și-au transformat dormitorul într-un cat walk secret.

În cel de-al doilea an, actualul model a început să ia anticoncepționale pentru a stimula producția de estrogen. Când mama sa a conștientizat că fiul său devine femeie a fost profund dezamăgită, iar Mimi și-a promis că într-o bună zi o va face mândră.

După șase ani petrecuți la templu, tânăra de 22 de ani a plecat în orașul Pattaya, loc în care transsexualii își găsesc de muncă cu ușurință. A lucrat timp de trei luni ca dansatoare de cabaret, după care a plecat în Bangkok, pentru a lucra pentru un show mai celebru.

La câteva luni după mutare, și-a dat seama că vrea cu totul altceva: să defileze pe catwalk. Deși lucruri nu au mers întotdeauna bine, în prezent este un adevărat „icon” în lumea modellingului și și-a propus să cucerească și New York-ul.

Mimi nu exclude nicio variantă: „Nimeni nu știe ce se va întâmpla în viitor. S-ar putea să redevin călugăr într-o bună zi…”
 

×
Subiecte în articol: transsexual