x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trei europarlamentari români care contează la Bruxelles! TOP POLITICO 2017

Trei europarlamentari români care contează la Bruxelles! TOP POLITICO 2017

de Dan Constantin    |    09 Mar 2017   •   18:53
Trei europarlamentari români care contează la Bruxelles! TOP POLITICO 2017

Sorin Moisă, Victor Boștinaru și Adina Vălean sunt inclusi în ediția 2017 a publicatiei Politico în TOP 40 al EUROPARLAMENTARILOR CU INFLUENȚĂ LA BRUXELLES.

În ediția 2016 a TOP 40 a fost inclus dintre europarlamentarii români doar Moisă,care îsi păstrează acelasi loc-31 în această ierarhie. Europarlamentarul  PSD este remarcat pentru contributia la negocierea și aprobarea prin vot aTratatului de liber schimb UE-CANADA.

 Victor Boștinaru, plasat pe locul 33, este apreciat pentru interesul fată de problemele dosarului Israel -Palestina. Boștinaru, vicelider în grupul socialist a apărat pozitia guvernului Grindeanu în tensiunile legate de Ordonanta 13. 

Adina Vălean,din grupul PPE,este apreciată pentru contribuția în politica energetică a UE. Vălean, pe locul 35 în top, este soția  fostului presedinte al PNL, Crin Antonescu.

Primele pozitii în top 40 alcătuit de POLITICO sunt ocupate de Manfred Weber,seful grupului PPE, Antonio Tajani, Presedintele Parlamentului European,Guy Verhofstadt,presedintele grupului ALDE.

×