x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trei răniţi în Colectiv, internaţi la 'Bagdasar Arseni', au fost externaţi

Trei răniţi în Colectiv, internaţi la 'Bagdasar Arseni', au fost externaţi

14 Dec 2015   •   17:40
Trei răniţi în Colectiv, internaţi la 'Bagdasar Arseni', au fost externaţi

Trei persoane rănite în clubul Colectiv, care au fost internate la Spitalul Bagdasar Arseni, au fost externate luni, în această unitate medicală fiind în continuare spitalizate încă două victime ale incendiului din 30 octombrie.

"Urmează revenirea la normalitate, pas cu pas. Probabil vreţi un răspuns mai frumos, mai elaborat, însă noi asta trebuie să facem acum: să revenim la ce am fost înainte sau, eventual, să încercăm mai mult decât ceea ce am fost înainte", a afirmat Andrei Bud, unul dintre pacienţii externaţi.

Andrei Trifu, un alt rănit în Colectiv, externat luni, este de părere că ceea ce s-a întâmplat în acel club reprezintă o lecţie de viaţă.

"Aceasta a fost o lecţie de viaţă. O lecţie tragică. Ţin pe această cale să le spun familiilor îndoliate că au tot suportul nostru emoţional. Suntem alături de suferinţa lor, de durerea lor. La fel cum ceilalţi oameni au fost alături de noi în clipele noastre grele. Este o vorbă şi prin filme, şi prin cărţi: 'ceea ce nu te omoară te face mai puternic'. Rămânem datori în continuare să transmitem mesajul că viaţa merită trăită cu intensitate", a spus Andrei Trifu.

Şi Alex Plângu a fost externat luni, la aproape o lună şi jumătate de la tragedie.

"E normal să vezi cu alţi ochi când ai văzut moartea tot cu aceiaşi ochi. E normal să vezi viaţa, să vezi lumina. E mai multă putere. Vine de aici. Vrei să faci mai mult. Ai văzut oameni care au fost alături de tine. Ai văzut că nu eşti singur. Şi asta ne face mai puternici şi eu zic că pot mai mult acum, pentru că, atunci când am fost blocat acolo, am ştiut pentru ce vreau să trăiesc", a declarat Alex Plângu.

Sursa: Agerpres

×