x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Haos pe calea ferată. Un tren defect blochează circulația feroviară între Calafat și Craiova

Haos pe calea ferată. Un tren defect blochează circulația feroviară între Calafat și Craiova

de Redacția Jurnalul    |    14 Feb 2024   •   09:48
Haos pe calea ferată. Un tren defect blochează circulația feroviară între Calafat și Craiova
Sursa foto: Victor Stroe

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că circulația feroviară este închisă la această oră pe secția CF Craiova - Calafat, din cauza defectării unui tren Regio între stațiile Băilești – Portărești.

Trenul Regio 9134, care circulă pe relația Calafat - Craiova, a rămas defect în jurul orei 08:12, în linie curentă, între stațiile Băilești și Portărești. 

"Menționăm faptul că, până la sosirea locomotivei de ajutor din Craiova, necesară pentru retragerea garniturii defecte, trenul R 1091, care circulă în relația Craiova - Golenți Frontieră, staționează temporar în Portărești, de la ora 08:20.

CFR SA adresează scuzele necesare călătorilor și îi asigură că reînscrierea în circulație a trenurilor staționate temporar este condiționată de sosirea locomotivei de ajutor pentru garnitura defectă și retragerea acesteia din linie curentă, operațiuni desfășurate de personalul operatorului național CFR Călători", transmite CFR.

×
Subiecte în articol: tren defect calafat craiova trafic blocat