x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trenul internațional Dacia Viena – București Nord nu a plecat din Austria din cauza inundațiilor majore

Trenul internațional Dacia Viena – București Nord nu a plecat din Austria din cauza inundațiilor majore

de Redacția Jurnalul    |    15 Sep 2024   •   22:07
Trenul internațional Dacia Viena – București Nord nu a plecat din Austria din cauza inundațiilor majore

Trenul internațional Dacia 347 Viena – Budapesta – Arad – Brașov – București Nord nu a plecat din Viena duminică seară, pe fondul condițiilor meteo nefavorabile ce au condus la inundații majore în Austria.

„Din informațiile deținute până în prezent, trenul internațional Dacia 347 Viena – Budapesta – Arad – Brașov – București Nord nu a fost expediat din stația Viena în această seară – 15.09.2024, pe fondul condițiilor meteo nefavorabile ce au condus la inundații majore în Austria”, transmite CFR Călători.

Dat fiind acest fapt, trenul Dacia 347 se formează și pleacă din Budapesta în relația Budapesta – Curtici cu două vagoane ale CFR Călători care se aflau în Budapesta.

În Stația Arad, CFR Călători va suplimenta în cursul nopții de 15/16 septembrie 2024 compunerea trenului Dacia 347 care va sosi de la Budapesta pentru preluarea întregului trafic cu încă două vagoane și care va circula pe teritoriul național, conform graficului orar de circulație din mersul trenurilor pe ruta Curtici-Arad- Brașov-București Nord, precizează CFR Călători.

(sursa: Mediafax)

×