x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tribunalul Bucureşti a amânat pronunţarea în dosarul transferurilor din fotbal

Tribunalul Bucureşti a amânat pronunţarea în dosarul transferurilor din fotbal

de Mediafax    |    20 Mar 2012   •   08:48
Tribunalul Bucureşti a amânat pronunţarea în dosarul transferurilor din fotbal

Tribunalul Bucuresti a amanat pentru 3 aprilie decizia in dosarul transferurilor de jucatori, in care sunt acuzati Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Padureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Netoiu si Cristian Borcea.

Instanta Tribunalului Bucuresti anuntase in 21 februarie ca se va pronunta in acest caz in 6 martie, insa atunci a amanat verdictul pentru 20 martie. Astazi, instanta a amanat din nou pronuntarea unei solutii in acest dosar, pentru 3 aprilie.

La ultimul termen de judecata, din 21 februarie, au fost prezenti toti cei opt inculpati, agentii de fotbalisti Ioan si Victor Becali, actionatul majoritar al FC Rapid, George Copos, presedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, presedintele clubului Gloria Bistrita, Jean Padureanu, fostul actionar dinamovist Gigi Netoiu, fostul impresar Gica Popescu si fostul presedinte al cluburilor Otelul Galati si Steaua, Mihai Stoica.

Procurorul de sedinta, Cristian Anghel, a cerut instantei condamnarea tuturor inculpatilor la pedepse cu executare, acestea variind intre minimum pedepsei, pentru Gheorghe Popescu si Jean Padureanu, si maximum acesteia pentru Ioan si Victor Becali.

Procurorul Cristian Anghel a solicitat instantei, in concluzia finala, dispunerea condamnarii cu executare in regim de detentie a tuturor celor opt inculpati in dosarul transferurilor de jucatori.

Pentru George Copos, Anghel a solicitat condamnarea cu executare in regim de detentie orientata catre jumatatea maxima a pedepsei pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

In cazul lui Mihai Stoica, procurorul a solicitat condamnarea cu executare in regim de detentie peste minimum pedepsei pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala si spalare de bani.

Pentru ceilalti sase inculpati solicitarile procurorului au fost urmatoarele:

Cristian Borcea - condamnarea cu executare in regim de detentie catre jumatatea maxima a pedepsei pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala si spalare de bani.

Ioan Becali - condamnarea cu executare in regim de detentie orientata catre maximum pedepsei pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

Victor Becali - condamnarea cu executare in regim de detentie orientata catre maximum pedepsei pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

Jean Padureanu - condamnarea cu executare in regim de detentie orientata catre minimum pedepsei pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

Gheorghe Netoiu - condamnarea cu executare in regim de detentie peste minimum pedepsei specificat de lege pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala si spalare de bani.

Gheorghe Popescu - condamnarea cu executare in regim de detentie peste minimum pedepsei specificat de lege pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

×