x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trupa Amadeus, implicată într-un accident în lanţ pe Autostrada Soarelui

Trupa Amadeus, implicată într-un accident în lanţ pe Autostrada Soarelui

17 Iul 2010   •   00:00
Trupa Amadeus, implicată într-un accident în lanţ pe Autostrada Soarelui
Sursa foto: /amadeusmusic.ro

Componentele formaţiei Amadeus au fost implicate într-un accident rutier pe A2 (Autostrada Soarelui) în această dimineaţă. Incidentul s-a produs la kilometrul 120, în jurul orei 9.00.

Automobilul în care se aflau fetele de la Amadeus a încercat să evite câteva maşini implicate într-un accident în lanţ şi a intrat într-un parapet. Fetele au scăpat tefere, dar au tras o sperietură groaznică. Acestea se îndreptau către litoral, unde trebuie să susţină un concert.

"Suntem toate bine. Eu sunt puţin julită la mâna dreaptă, dar sunt ok. Maşina a fost avariată şi am lăsat-o acolo. Am plecat cu o altă maşină spre Mamaia. Aşa se întâmplă când lumea se grăbeşte să ajungă la mare!", a spus Andreea Runceanu, singura care a fost rănită superficial la mână. Totuşi, ea a declarat la Antena 1 că vor ajunge la timp în Mamaia pentru a concerta.

Trupa Amadeus le are în componenţă pe Andreea Runceanu - vioară, Alexandra Chise - vioară, Cristina Filotti - clape şi Patricia Cimpoiaşu - violoncel.

Formaţia a fost înfiinţată în toamna anului 2000, când compozitorul şi managerul Adrian Ordean s-a întâlnit cu viitoarele componente ale grupului şi au pus la cale un proiect muzical. Ideea era inedită: patru fete cu look îndrăzneţ, cântând la instrumente electrice şi combinând ritmurile pop-dance cu virtuozitatea instrumentelor clasice. Din 2000 pâna în prezent, Amadeus a scos pe piaţă cinci LP-uri.

×
Subiecte în articol: observator