x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Twitter a confirmat: Utilizatorii pot primi în curând bifa albastră dacă vor plăti o taxă lunară

Twitter a confirmat: Utilizatorii pot primi în curând bifa albastră dacă vor plăti o taxă lunară

06 Noi 2022   •   22:05
Twitter a confirmat: Utilizatorii pot primi în curând bifa albastră dacă vor plăti o taxă lunară
Sursa foto: Hepta

Twitter a anunţat un serviciu de abonament de 7,99 dolari pe lună, care include bifa albastră acordată acum doar conturilor verificate.

Într-o actualizare pentru dispozitivele Apple iOS disponibile în SUA, Canada, Australia, Noua Zeelandă şi Marea Britanie, Twitter a precizat că utilizatorii care „se înscriu acum” pentru noul „Twitter Blue cu verificare” pot primi bifa albastră lângă numele lor „la fel ca şi celebrităţile, companiile şi politicienii pe care îi urmăriţi deja”.

Esther Crawford, angajată a Twitter, a scris sâmbătă pe Twitter că „noul Blue nu este încă live - sprintul până la lansarea noastră continuă, dar este posibil ca unii oameni să ne vadă făcând actualizări, deoarece testăm şi introducem modificări în timp real”.

Nu a fost imediat clar când va intra în funcţiune abonamentul. Crawford a declarat pentru The Associated Press într-un mesaj pe Twitter că va veni „în curând, dar nu a fost lansat încă”.

Faptul că oricine ar putea obţine bifa albastră ar putea duce la confuzie şi la creşterea dezinformării înaintea alegerilor de marţi, dar Musk a transmis sâmbătă pe Twitter, ca răspuns la o întrebare despre riscul ca impostorii să se dea drept profiluri verificate, cum ar fi politicieni şi oficiali electorali, că „Twitter va suspenda contul care încearcă să se dea drept impostor şi va păstra banii!”.

Schimbarea va pune capăt actualului sistem de verificare al Twitter, care a fost lansat în 2009 pentru a preveni imitarea conturilor de profil înalt, cum ar fi celebrităţi şi politicieni. În prezent, Twitter are aproximativ 423.000 de conturi verificate, pe care compania le-a verificat indiferent de numărul de urmăritori pe care îi aveau.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: twitter abonament