x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Twitter deschide codul care sugerează postări pentru postări

Twitter deschide codul care sugerează postări pentru postări

de Redacția Jurnalul    |    20 Mar 2023   •   19:00
Twitter deschide codul care sugerează postări pentru  postări
Sursa foto: Hepta

Musk anunță noutăți din 31 martie. Twitter va deschide codul care sugerează postări pentru dezvoltatori. Totodată, tweet-urile false vor fi penalizate.

Elon Musk, CEO al Twitter, a dezvăluit că, începând cu 31 martie, rețeaua de socializare va deschide o parte din codul său pentru dezvoltatori. Este vorba despre algoritmul folosit de platformă pentru a sugera postările altor utilizatori, încă neurmăriți.

Pe lângă această noutate, Musk a explicat că, în curând, vor exista modificări și în ceea ce privește răspunsurile la tweet-uri, cu scopul de a penaliza postările publicate de profiluri false.

Algoritmul de sugestii, la care vor putea avea acces dezvoltatorii, este folosit pentru a afișa tweet-uri în fila 'For You', prima din stânga în aplicația Twitter, alături de 'Followers' și de orice listă personală.

După cum au indicat unele cercetări în ultimele zile, algoritmul ar fi fost modificat pentru a oferi tweet-urilor lui Musk mai multă vizibilitate.

Codul va fi făcut public pentru a permite dezvoltatorilor să descopere modul în care funcționează și eventualele probleme critice care trebuie rezolvate.

O altă noutate care va apărea în următoarele săptămâni se referă la posibilitatea de a vizualiza răspunsurile la tweet-uri în funcție de prioritate. Musk subliniază că vor avea prioritate răspunsurile de la utilizatorii urmăriți, cele de la conturile verificate, deja cu o bifă albastră sau abonați la Twitter Blue și alți abonați. În acest sens, răspunsurile de la profiluri false și automate vor trece în plan secund, fiind în mod natural penalizate în ceea ce privește numărul și frecvența de vizualizare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: twitter noutati