x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Two men show!

Two men show!

13 Oct 2010   •   00:00

Dan Capatos şi Mircea Stoian au adus Un show păcătos pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor fără invitaţi



Marţi, 12 octombrie, Un show păcătos s-a clasat în topul preferinţelor telespectatorilor în ciuda faptului că în platoul emisiunii nu au mai rămas decât Dan Capatos şi Mircea Stoian! Imprevizibilul unei emisiuni precum Un show păcătos şi-a spus cuvântul însă profesionalismul celor doi moderatori a salvat situaţia!

La nivelul targetului 18+ urban, Dan Capatos a reuşit să fie lider şi fără invitaţi. Astfel, Un show păcătos a înregistrat aseară  1.9% rating şi  12.5% share, în vreme ce postul Pro Tv situat pe poziţia secundă a înregistrat la nivelul aceluiaşi target un share de 10% si 1.5% rating. Pe locul al treilea s-a situat Antena 3 cu o audienţă de 1.3% şi  o cotă de piaţă de 8.5%.

După ce Simona Sensual a părăsit platoul deoarece pe canapea lângă ea stătea Perversul de la Târgu Ocna, Dan Capatos a constat că în continuare lucrurile în emisiune nu vor avea  evoluţia planificată. În scurt timp moderatorii au aflat că nici următorii invitaţi, Ovidiu Lipan Ţăndărică şi fosta soţie a lui Cove nu vor putea ajunge în emisiune. În ciuda nefericitei întâmplări, Dan Capatos şi Mircea Stoian s-au antrenat într-o conversaţie atât de savuroasă care a reuşit să plaseze un Show Păcătos în poziţia de lider de audienţă.  

×
Subiecte în articol: mass-media