x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un copac a căzut peste linia ferată, între Predeal şi Timişu de Sus. Traficul feroviar este blocat

Un copac a căzut peste linia ferată, între Predeal şi Timişu de Sus. Traficul feroviar este blocat

24 Noi 2015   •   11:02
Un copac a căzut peste linia ferată, între Predeal şi Timişu de Sus. Traficul feroviar este blocat
Sursa foto: Foto: Facebook.com / Gabriel Finias Bonta

Circulaţia feroviară pe secţia Braşov - Predeal este închisă între staţiile Predeal -Timişu de Sus (pe firul I) după ce, din cauza vântului puternic un copac s-a prăbuşit de pe versant peste linia de cale ferată.

În momentul prăbuşirii linia de înaltă tensiune a fost ruptă, informează un comunicat al CFR, citat de antena3.ro.

Echipele feroviare intervin pentru remedierea deranjamentului tehnic la linia de contact cu un utilaj special şi cu forţă umană pentru tăierea şi îndepărtarea copacului prăbuşit peste linia de cale ferată.

Până la redeschiderea circulaţiei, trenurile de călători care au trasat graficul de circulaţie pe Valea Prahovei vor staţiona temporar îm gările adiacente.

La această oră, trenul IR 1745, care circulă în relaţia Bucureşti - Satu Mare, staţionează temporar între Predeal şi Timişu de Sus, iar trenurile IR 1631 (Bucureşti - Braşov), IR 1526 (Sibiu Bucureşti) şi R 3001 (Bucureşti - Braşov) vor aştepta redeschiderea circulaţiei în gările Braşov şi Predeal.
 
Pentru informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar, călătorii sunt rugaţi să acceseze pagina de internet a SNTFC CFR Călători sau să sune la numărul de telefon 021/9521.
 
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR" SA va întreprinde toate măsurile operative care se impun în asemenea situaţii, astfel încât traficul feroviar să se reia în condiţii de siguranţă.

×