x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un deţinut de la Penitenciarul Jilava a evadat. Vezi semnalmentele bărbatului condamnat pentru tâlhărie

Un deţinut de la Penitenciarul Jilava a evadat. Vezi semnalmentele bărbatului condamnat pentru tâlhărie

de Agerpres    |    20 Ian 2013   •   12:35
Un deţinut de la Penitenciarul Jilava a evadat. Vezi semnalmentele bărbatului condamnat pentru tâlhărie
Sursa foto: antena3.ro

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a evadat duminică dimineaţa de la Penitenciarul Jilava, unde se afla încarcerat în regim deschis în urma unei condamnări definitive de şapte ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, informează un comunicat al Penitenciarului Jilava.

'Pe data de 20 ianuarie, în jurul orei 6,00 s-a constatat că deţinutul Laurenţiu Adrian Dumitru, în vârstă de 34 de ani, condamnat definitiv la şapte ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, cu domiciliul în Bucureşti, clasificat în regim deschis, a părăsit punctul de lucru la care era repartizat, respectiv decantorul unităţii. Din primele verificări efectuate a rezultat faptul că deţinutul a părăsit punctul de lucru fără a invoca un motiv anume', se arată în comunicat.

Potrivit documentului citat, în vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces - posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din personalul unităţii precum şi cooperarea cu Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti, Poliţia de Frontieră şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Ilfov.

'De asemenea conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului', precizează comunicatul.

Bărbatul riscă pentru părăsirea penitenciarului de la şase luni la doi ani de închisoare.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, are înălţimea de 1,72 m, constituţie atletică mediu, frunte îngustă, ochi căprui, faţa ovală, ten măsliniu, părul negru, o cicatrice pe braţul stâng şi era îmbrăcat cu un trening bleumarin cu dungi albe, pantofi sport albi, fes negru.

×
Subiecte în articol: detinut evadat penitenciar jilava talharie