x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un jandarm băut la volanul unui camion MAI a distrus 6 maşini şi a băgat două femei în spital

Un jandarm băut la volanul unui camion MAI a distrus 6 maşini şi a băgat două femei în spital

05 Dec 2017   •   08:34
Un jandarm băut la volanul unui camion MAI a distrus 6 maşini şi a băgat două femei în spital

Un camion al Ministerului de Interne a provocat luni seara un accident în apropierea Palatului Cotroceni. Două persoane au fost rănite ușor și transportate la spital. Șoferul, angajat al Jandarmeriei, era băut și a intrat cu camionul în 6 autoturisme staționate.

Camionul rula cu viteză și s-a oprit în autoturismul din față, după care a ricosat în 5 mașini aflate la semafor. Martorii spun că șoferul era băut și că în momentul în care s-a dat jos din mașină, a devenit recalcitrant.

Două persoane au fost rănite în accident, iar pagubele sunt foarte mari. Șoferul a fost dus la IML, pentru analize. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru vătamare corporală și l-au amendat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Într-un comunicat al Jandarmeriei se precizează că șoferul camionului este plutonier major și angajat al instituției din 2004.

Imediat după incident, reprezentanţii Jandarmeriei Bucureşti au reacţionat.

Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti: "Şoferul camionului implicat în accidentul rutier este subofiţer în cadrul Jandarmeriei Bucureşti, are 41 de ani şi este angajat al instituţiei din anul 2004. Intrucât subofiţerul a ieşit pozitiv în urma testării alcoolemiei, conducerea Jandarmeriei Bucureşti va dispune măsuri în vederea tragerii la răspundere disciplinară a acestuia."

Pe lângă cercetarea disciplinară, jandarmul se va alege şi cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Sursa TVR

×
Subiecte în articol: accident