x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un om al străzii a făcut moarte de om. Motivul: o porţie de mâncare

Un om al străzii a făcut moarte de om. Motivul: o porţie de mâncare

07 Ian 2013   •   18:47
Un om al străzii a făcut moarte de om. Motivul: o porţie de mâncare

Un om al străzii a fost omorât luni în Bucureşti de o altă persoană fără locuinţă, care l-a înjunghiat în spate, în urma unui conflict declanşat de...o porţie de mâncare.

Incidentul a avut loc luni după-amiază în sectorul 1, în apropiere de sediul Secţiei 2. Potrivit anchetatorilor, citaţi de Mediafax, un echipaj de Poliţie a fost sesizat de un trecător care a anunţat că la intersecţia străzilor Bibescu Vodă şi Neagoe Vodă se află o persoană înjunghiată.

La faţa locului au venit două echipaje SMURD, care, după ce i-au acordat victimei primul ajutor, au transportat-o la Spitalul Floreasca.

Între timp, mai multe echipaje ale Secţiei 2 au pornit în căutarea agresorului, acesta fiind reţinut în mai puţin de o jumătate de oră, în zona Băneasa, imediat după ce a coborât, însoţit de concubina lui, dintr-un autobuz al liniei 131.

Condus împreună cu femeia la sediul Poliţiei Capitalei, agresorul, care are 44 de ani, a explicat anchetatorilor că scandalul a izbucnit din cauza unei porţii de mâncare.

În timp ce agresorul era audiat de poliţiştii Serviciului Omoruri, victima sa, care avea tot 44 de ani, a decedat la Spitalul Floreasca.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor.

×
Subiecte în articol: crima oameni ai strazii bucuresti mancare