x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un soldat român a murit joi, în urma unui atentat în Kabul

Un soldat român a murit joi, în urma unui atentat în Kabul

05 Sep 2019   •   12:40
Un soldat român a murit joi, în urma unui atentat în Kabul
Sursa foto: foto: Agerpres

Un militar român a fost ucis, joi, în Kabul, Afganistan, în timp ce se afla într-o misiune de patrulare, a declarat, pentru AGERPRES, ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş.

MApN precizează într-un comunicat de presă că militarul român şi-a pierdut viaţa joi, în jurul orei 11,40, ora României, în timpul executării unei misiuni de patrulare mixtă în apropiere de Green Zone din Kabul.

Vestea de joi a fost confirmată şi de premierul Viorica Dăncilă, care a adresat condoleanțe familiei, dar a și oferit informații despre victimă.

"Condoleanțe familiei soldatului român căzut astăzi la Kabul și tuturor celor care au pierdut pe cineva. Este încă o tragedie, încă un eveniment cumplit care ne îndurerează, ne zdruncină, dar ne și obligă, în egală măsură, să continuăm să condamnăm și să luptăm cu toate forțele împotriva terorismului, acest flagel menit să semene ură și teamă. Sunt cu sufletul alături de cei aflați în durere și reiterez ferm sprijinul Guvernului României pentru acțiunile de instaurare a păcii și stabilității în Afganistan", se arată în mesajul lui Dăncilă.

×
Subiecte în articol: kabul nato atentat soldat roman