x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un TIR încărcat cu floarea soarelui s-a răsturnat, pe DE 581. Traficul spre Vama Albiţa e blocat

Un TIR încărcat cu floarea soarelui s-a răsturnat, pe DE 581. Traficul spre Vama Albiţa e blocat

11 Sep 2015   •   17:19
Un TIR încărcat cu floarea soarelui s-a răsturnat, pe DE 581. Traficul spre Vama Albiţa e blocat
Sursa foto: vremeanoua.ro

Traficul rutier pe DE 581 spre Vama Albiţa, pe raza localităţii Creţeşti, este blocat după ce un TIR încărcat cu floarea soarelui s-a răsturnat de-a latul şoselei, iar încărcătura a fost împrăştiată pe carosabil.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, autotrenul, condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani din judeţul Brăila, s-a răsturnat la ieşirea dintr-o curbă, în condiţiile unui carosabil umed.

'TIR-ul se deplasa în direcţia Huşi - Crasna şi la ieşirea dintr-o curbă, în condiţiile unui carosabil umed din cauza ploii, s-a răsturnat. Conducătorul auto a suferit leziuni, el este conştient, dar a necesitat îngrijiri medicale acordate de echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului. Traficul rutier a fost întrerupt pentru maşinile de mare tonaj, iar autoturismele sunt direcţionate pe un drum secundar, prin Creţeşti', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Mai multe echipaje ale Secţiei Drumuri Naţionale, ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ale Poliţiei acţionează pentru deblocarea drumului

Sursa: Agerpres

×