x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Unde a fost prins CEL MAI PROST TRAFICANT. Câtă cocaină voia să ducă (VODEO)

Unde a fost prins CEL MAI PROST TRAFICANT. Câtă cocaină voia să ducă (VODEO)

03 Iun 2015   •   16:02
Unde a fost prins CEL MAI PROST TRAFICANT. Câtă cocaină voia să ducă (VODEO)

Poliţiştii din aeroportul columbian El Dorado, din Bogota, au făcut o descoperire cel puţin uimitoare când au deschis bagajele unui pasager ales la întâmplare.

Când au desfăcut fermoarul uneia dintre valize nu mică le-a fost mirarea când au descoperit că înăuntru se aflau 20 de kg de cocaină frumos împachetată în folie alimentară.

Apoi, ofiţerii de poliţie au deschis şi a doua valiză unde au găsit alte 20 de kg de cocaină, la fel de frumos ambalată în folie.

Bărbatul, pe numele lui Victor Munoz, care transporta drogurile nu depusese nicun efort ca să disimuleze cocaina din valize, mai mult decât atât, înainte să fie deschisă şi a doua valiză a spus: "E la fel ca şi în prima!".

Poliţiştii au testat conţinutul pachetelor iar concluzia a fost clară, cocaină.

Şeful securităţii din aeroportul El Dorado a declarat că este posibil ca Munoz ar fi trebuit numai să predea valizele care ar fi urmat să fie preluate de un lucrător din aeroport care ar fi încarcat ulterior valizele în avion fără să mai treacă prin filtrul controalelor.

Poliţistul a mai adăugat că bărbatul arestat este o persoană naivă care a căzut în capcana unor mafioţi care au profitat de el şi l-au minţit că este o sarcină extrem de simplă.

Aeroportul El Dorado este unul dintre cele mai controlate din întreaga lume, este patrulat continuu de poliţişti şi câini specializaţi în depistarea drogurilor.

Munoz riscă, pentru fapta lui, 15 ani de închisoare.





×
Subiecte în articol: cel mai prost traficant de droguri