x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Unii spun că...

Unii spun că...

11 Oct 2010   •   00:00
Unii spun că...
5960-133616-dvd_topgear1.jpgÎn luna octombrie, revista TopGear vă aduce un DVD de excepţie! Cele mai bune momente ale lui Stig, de la cursa prin Londra şi până la infamul tur în Koenigsegg CCX...

Revista BBC Top Gear oferă un cadou cititorilor săi: un DVD de co­­lecţie, care re­pre­zintă un tribut al celor mai bune mo­mente cu STIG din toate tim­purile. Care este cel mai rapid mod de a traversa Londra? Jeremy, James şi Richard au ales o maşină, o motocicletă, o bar­că cu motor, în timp ce Stig,  cam de­zo­rientat, a ales transportul în co­mun. Oare chiar e posibil să mergi de-a latul cu metroul sau cu autobuzul?

Folosind un BMW vechi, o cisternă de bio-diesel şi suficientă cofeină cât să le ţină ochii deschişi, echipa Top Gear s-a înscris într-o cursă de 24 de ore.

Din fericire, regulamentul a permis folosirea unui al patrulea pilot. Stig este în elementul său doar a­tunci când testează maşini pe circuit şi merge la limită. A reuşit să stabilească un nou record cu Apollo, s-a dat de-a latul cu un Caterham R500 şi a re­u­şit să îm­blân­zească un Koeniseg. Dar asta de abia după ce a inventat un eleron spate doar pentru acest super bolid. Intră pe www.topgear.ro/stig să vezi cu ochii tăi!

×
Subiecte în articol: mass-media