x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Uşile sediilor PSD blocate cu ...chibrituri

Uşile sediilor PSD blocate cu ...chibrituri

23 Aug 2010   •   00:00
Uşile sediilor PSD blocate cu ...chibrituri

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi au deschis, luni, o anchetă, după ce au fost sesizaţi că uşile sediilor filialelor municipale şi judeţene ale PSD din Drobeta Turnu Severin au fost blocate, în yale fiind puse beţe de chibrituri şi un material adeziv.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Nicolae Lohon, a declarat, luni, că secretara filialei PSD Mehedinţi a sunat la 112 reclamând că încuietorile sunt blocate atât la sediul municipal, cât şi la cel judeţean, scrie Mediafax.

"La faţa locului, a fost trimisă echipa operativă a IPJ Mehedinţi, dar şi o echipă de la Biroul de Investigaţii Criminale care au constatat că în încuietori erau puse beţe de chibrituri şi o substanţă adezivă", a spus Lohon.

Preşedintele PSD Mehedinţi, Adrian Duicu, a declarat că nu era în oraş la momentul incidentului, declarând că va da mai multe informaţii într-o viitoare conferinţă de presă.

Ulterior, în cursul zilei de luni, uşile celor două sedii au fost deblocate.

Sediul PSD Mehedinţi a fost implicat într-un alt scandal în noaptea de 27 spre 28 ianuarie 2010. Atunci, mai mulţi poliţişti au intervenit în încercarea de a aplana un conflict izbucnit la sediul filialei judeţene a PSD Mehedinţi, după ce un membru PSD a sunat la Poliţie reclamând că deputatul Eugen Nicolicea, fostul preşedinte al PSD Mehedinţi şi actual vicepreşedinte al UNPR, nu vrea să părăsească imobilul.

Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs incidentul de luni.

×
Subiecte în articol: observator