x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vărul lui Bute, în comă la spital, dupa ce a fost bătut în faţa discotecii din Pechea pentru că a refuzat să dea o ţigară

Vărul lui Bute, în comă la spital, dupa ce a fost bătut în faţa discotecii din Pechea pentru că a refuzat să dea o ţigară

de Mara Raducanu    |    31 Iul 2011   •   17:27
Vărul lui Bute, în comă la spital, dupa ce a fost bătut în faţa discotecii din Pechea pentru că a refuzat să dea o ţigară

Varul lui Lucian Bute, Gelu Bute, a fost batut de mai multi indivizi duminica dimineata, in jurul orei 4:00, la iesirea din discoteca din comuna Pechea. In urma loviturilor pri­mite, tanarul in varsta de 23 de ani a intrat in coma, aseara fiind internat in spital in stare grava si urmand sa fie operat.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Galati, Cristina Tatulici, a declarat pentru Jurnalul National ca scandalul intre tinerii aflati in stare de ebrietate a pornit de la o tigara.
"Politia i-a identificat pe toti cei cinci tineri aflati in stare de ebrietate care s-au luat la bataie cu Gelu Bute, si el aflat in stare de ebrietate, si a stabilit ca intreaga bataie a izbucnit dupa ce unul dintre ei a cerut o tigara si a fost refuzat. Toti sunt din comuna Pechea si au varste cuprinse intre 18 si 23 de ani."

"Politistii care patrulau au observat ca un grup de tineri se aflau in conflict la intersectia unor strazi din comuna. In momentul in care patrula s-a apropiat, tinerii au fugit, la fata locului ramanand doar cel care se afla acum in spital. Pentru ca acesta era ranit, politistii au solicitat prin intermediul numarului de urgenta 112 interventia unei ambulante", a mai spus reprezentantul Politiei.

Nicolae Bacalbasa, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Galati, a declarat ca tanarul Gelu Bute a fost lovit cu pumnii si cu picioarele de zece persoane, iar in prezent este in coma si urmeaza fie operat.
"Pacientul este in stare comatoasa. Din cate am inteles, agresiunea s-a intamplat spre dimineata. Patru tineri, printre care si varul lui Lucian Bute, se intorceau de la discoteca. Au fost atacati de un grup de alti zece. Trei dintre cei patru tineri au fugit si l-au lasat singur pe varul boxerului in fata acestui grup", a spus Bacalbasa.

Politia a declansat o ancheta in acest caz, pentru a stabili circumstantele in care s-a produs agresiunea. In plus, se asteapta exa­minarea medico-legala pentru incadrarea juridica a faptei.

×
Subiecte în articol: bute lucian bute varul lui lucian bute