x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Veşti bune pentru şomeri! ANOFM anunţă peste 20.000 locuri de muncă vacante la nivel naţional

Veşti bune pentru şomeri! ANOFM anunţă peste 20.000 locuri de muncă vacante la nivel naţional

06 Mai 2019   •   14:23
Veşti bune pentru şomeri! ANOFM anunţă peste 20.000 locuri de muncă vacante la nivel naţional

Agenţii economici oferă, luni, 24.291 locuri de muncă la nivel naţional, cele mai multe pentru persoanele cu studii liceale, postliceale sau profesionale, relevă datele centralizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM). 

Astfel, pe lista locurilor de muncă se află: agent de securitate (2.636), lucrător comercial (947), paznic (814), muncitor necalificat în industria confecţiilor (770), ucenic (670), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (592), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie (537), manipulant mărfuri (505), confecţioner-asamblor articole din textile (522), casier (505). 

Conform ANOFM, din cele 24.291 de locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă, 1.055 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer în diferite domenii de activitate, programator, manager, medic, contabil etc), 14.187 pentru persoanele cu studii liceale, postliceale, profesionale, restul locurilor de muncă fiind destinate persoanelor cu studii primare /gimnaziale sau fără studii. 

Oferta locurilor de muncă la nivel naţional poate fi consultată pe site-ul ANOFM (www.anofm.ro), la secţiunea Persoane fizice/ Locuri de muncă vacante. În ceea ce priveşte locurile de muncă la nivel judeţean, aceste informaţii pot fi vizualizate pe pagina de internet a fiecărei agenţii pentru ocuparea forţei de muncă judeţene/ municipale sau la sediul acestora. AGERPRES

×
Subiecte în articol: anofm locuri de munca