x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO. Patru pui de urs, scoși din bârlog și aruncați în zăpadă

VIDEO. Patru pui de urs, scoși din bârlog și aruncați în zăpadă

19 Feb 2021   •   10:13
VIDEO. Patru pui de urs, scoși din bârlog și aruncați în zăpadă
Sursa foto: Captură video

Imagini cu mai multe persoane care scot din bârlog patru pui de urs, pe care îi aruncă în zăpadă, au fost publicate pe pagina de Facebook a unei asociații pentru protecția animalelor. Reprezentanții organizației spun că filmarea a fost făcută în Piatra Neamț, unde ar lucra unul dintre bărbați.

„Patru pui de urs scoși brutal din bârlog și aruncați prin zăpadă!

Patru indivizi aflați pesemne într-o exploatare forestieră scot puii și-i manipulează brutal pentru a le identifica sexul! În loc să sune la 112 sau să anunțe Ocolul Silvic, sau măcar să aibă reacții de oameni normali - ei fac din asta o distracție pe măsura minților și sufletelor limitate pe care le au!”, scrie  reprezentanții asociației Casa lui Patrocle – Animal Rescue.

De asemenea, în postare se menționează că nu se știe ce s-a întâmplat cu puii de urs, dar că cel care a făcut filmarea lucrează în Neamț, unde a fost făcută înregistrarea.

„Cel care a filmat lucrează pe taf undeva in județul Neamț și-i cunoaștem identitatea. Iar filmarea este făcută cu siguranță în Neamț. Bănuim că azi (joi-n.r.)”, au mai scris reprezentanții asociației pe rețeaua de socializare.

Aceștia au precizat că datele vor fi puse la dispoziția autorităților.

×
Subiecte în articol: pui de urs neamţ