x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sute de români, blocați pe aeroporturile din Londra. Zboruri din și spre România, amânate sau anulate

Sute de români, blocați pe aeroporturile din Londra. Zboruri din și spre România, amânate sau anulate

de Vali Deaconescu    |    12 Dec 2022   •   13:13
Sute de români, blocați pe aeroporturile din Londra. Zboruri din și spre România, amânate sau anulate
Sursa foto: Hepta

Mai multe zboruri din și spre Londra au fost anulate sau redirecționate după ce ninsoarea abundentă din weekend a provocat închiderea a trei mari aeroporturi din Londra (Heathrow, Gatwick, Luton)

Sute de români sunt blocați, de peste 10 ore, pe Aeroportul Luton din Londra, deoarece cursele companiei Wizz Air nu au putut decola din cauza condițiilor meteo de iarnă.

Ziua de Cluj

Cursa care trebuia să aterizeze, luni dimineață la ora 02.45, pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj, apare ca întârziată pe site-ul aeroportului clujean, fără să fie menționată o oră la care va ajunge la destinație. De asemenea, a fost amânat un alt zbor către Suceava, unul spre București, iar o aeronavă așteptată la Timișoara nu a mai ajuns, potrivit Ziua de Cluj.

Avioanele au ore întregi de întârzieri, oamenii dorm pe unde apucă şi sunt nervoşi.

presasm

Zborul spre Satu Mare, amânat

Avionul care trebuia să decoleze în această dimineaţă din Luton spre Satu Mare încă nu a decolat, a anunțat presasm.

Deocamdată nu se ştie ce se va întâmpla mai departe. Cert este că oamenilor nu li se comunică mare lucru, li se spune deocamdată să aştepte.

În tot acest timp un român supărat şi-a rupt paşaportul.

Haos la Londra

Piste închise și vremea nefavorabilă constantă au provocat anularea a cel puțin 50 de zboruri la Heathrow, în timp ce Gatwick și Luton au înregistrat, de asemenea, sute de anulări și numeroase întârzieri de zboruri.

×
Subiecte în articol: aeroport luton