x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică 39 de filiale PSD îl sprijină pe Mircea Geoană

39 de filiale PSD îl sprijină pe Mircea Geoană

23 Ian 2010   •   00:00

Vicepreşedintele PSD, Constantin Niţă, a anunţat că la întâlnirea de la Poiana Braşov au venit reprezentanţii a 39 de filiale PSD, dintr-un total de 48, şi că toate acestea îl vor susţine pe Mircea Geoană la funcţia de preşedinte al PSD.



Taberele din PSD s-au pregătit separat pentru şedinţa de luni a Comitetului Executiv. În timp ce majoritatea membrilor Biroului Permanent, în frunte cu Ion Iliescu şi Adrian Năstase, au dezbătut soarta social-democraţiei la Bucureşti, Mircea Geoană şi liderii PSD din Ardeal s-au întâlnit la Poiana Braşov.

Referitor la posibila candidatură a lui Cristian Diaconescu pentru aceeaşi funcţie, Niţă a spus că este "o competiţie deschisă". "În cadrul întâlnirii, s-a reafirmat sprijinul tuturor celor 39 de organizaţii pentru Mircea Geoană la funcţia de preşedinte. Am discutat şi despre faptul că trebuie să stabilim un program pentru ceea ce va face pe viitor partidul, un document programatic pentru ca PSD să intre în ceea ce se numeşte partid numărul 1 în opoziţie", a afirmat Constantin Niţă.

×
Subiecte în articol: politic