x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică A fost lansat proiectul „Tinerii Voluntari Umaniști”

A fost lansat proiectul „Tinerii Voluntari Umaniști”

de Redacția Jurnalul    |    09 Mar 2024   •   16:20
A fost lansat proiectul „Tinerii Voluntari Umaniști”

Cu ocazia evenimentului de mentorat realizat de Organizația de Tineret a Partidului Umanist Social Liberal, „Manifest pentru tineret – Mentorat în dezvoltare”, la care au fost prezenți și liderii PUSL Simona Man, secretar general, Liviu Negoiță, lider Filiala Sector 3, Bogdan Pintileasa, lider Filiala Sector 6, dar și coordonatorul de comunicare PUSL, Lavinia Șandru, în calitate de mentor, în care s-a vorbit despre rolul comunicării în politică și al relațiilor interumane în societate, a fost lansat proiectul „Tinerii Voluntari Umaniști”.

La acest proiect al PUSL pot participa toți tinerii care doresc să se implice în politică, mai ales că în acest an vor fi, în premieră pentru România, alegeri europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Toți tinerii care vor să cunoască experiența unei campanii electorale, atât din perspectiva implicării într-un staff de campanie, a prezenței în secțiile de votare, cât și a candidaturii pe listele umaniste sunt invitati să vină în rândurile Tinerilor Voluntari Umaniști. Singura condiție este acea de a fi membri ai  Partidului Umanist Social Liberal.

Toți doritorii sunt rugați să se înscrie la nr. de tel. +40749650300.
 

×