x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Adrian Vigheciu, acuzații grave la adresa Primarului Sectorului 6: „Conflict de interese? Cârdășie? Afacere? Doar primarul Ciucu ne poate explica!”

Adrian Vigheciu, acuzații grave la adresa Primarului Sectorului 6: „Conflict de interese? Cârdășie? Afacere? Doar primarul Ciucu ne poate explica!”

de Redacția Jurnalul    |    24 Ian 2024   •   18:39
Adrian Vigheciu, acuzații grave la adresa Primarului Sectorului 6: „Conflict de interese? Cârdășie? Afacere? Doar primarul Ciucu ne poate explica!”

Într-un scandal ce pare să vizeze gestionarea defectuoasă a resurselor publice, Adrian Vigheciu, consilier general la Primăria Municipiului București, a lansat acuzații serioase la adresa primarului Sectorului 6, Ciprian Ciucu. Potrivit lui Vigheciu, Ciucu continuă să plătească o sumă considerabilă de 30.000 de euro lunar pentru containerele școlare, în timp ce școala respectivă este gata de funcționare de luni bune.

Acuzațiile lui Vigheciu se axează pe faptul că firma responsabilă de renovarea Colegiului Tehnic "Gheorghe Asachi" a închiriat containerele în care elevii și profesorii au fost mutați în timpul lucrărilor de reabilitare. Cu toate acestea, cu toate lucrările finalizate în mai 2023, Ciucu continuă să plătească lunar o sumă semnificativă pentru acele containere, chiar și atunci când școala este operațională.

Consilierul general acuză primarul de a continua o "bătaie de joc în Sectorul 6", sugerând că banii publici sunt cheltuiți într-o afacere dubioasă, mai degrabă decât în beneficiul elevilor și al comunității. Vigheciu afirmă că școala trebuia să fie finalizată cu doi ani în urmă și pune întrebări cu privire la motivele plăților constante pentru containere.

Această afirmație este însoțită de o critică mai amplă la adresa modului în care fondurile publice sunt administrate în Sectorul 6, subliniind faptul că această situație ar putea afecta imaginea primarului Ciprian Ciucu în ochii comunității.

„Conflict de interese❓Cârdășie❓Afacere❓Doar primarul Ciucu ne poate explica!

Firma care s-a ocupat de renovarea Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” din Sectorul 6 a dat spre închiriat și containerele în care s-au mutat cursurile în timpul lucrărilor și în care, la ora la care vorbim, copiii și profesorii suferă de frig.

Dar cu adevărat halucinant este că primarul Ciprian Ciucu continuă să plătească pentru containere aproximativ 30.000 de euro lunar, deși școala este gata de luni bune”, a explicat Adrian Vigheciu.

 

×