x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Aeronava prezidenţială, forţată să aterizeze la Sibiu din cauza ceţei!

Aeronava prezidenţială, forţată să aterizeze la Sibiu din cauza ceţei!

20 Noi 2009   •   00:00
Aeronava prezidenţială, forţată să aterizeze la Sibiu din cauza ceţei!

Aeronava prezidenţială cu care şeful statului, Traian Băsescu, se întorcea de la Bruxelles a aterizat, în noaptea de joi spre vineri, la ora 1.05, pe Aeroportul din Sibiu. Conform Mediafax, aeronava a fost redirecţionată din cauza ceţii din Bucureşti, preşedintele urmând să plece spre Capitală în această dimineaţă, în jurul orei 9.00.



Pe aeroport, preşedintele Traian Băsescu a declarat presei că aterizarea la Sibiu a fost cea mai bună soluţie în condiţiile în care pe Aeroportul Otopeni nu se putea ateriza din cauza ceţii. Preşedintele a spus că a fost mai simplu să fie redirecţionată aeronava spre aeroportul din Sibiu decât să mai petreacă o noapte la Bruxelles, însoţit de toată delegaţia de jurnalişti.

Şefului statului i s-a pus la dispoziţie o cameră la un hotel de patru stele din centrul oraşului, iar cei 40 de jurnalişti din delegaţie au fost cazaţi lângă aeroport. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Sibiu, aeronava prezidenţială va decola de la Sibiu vineri dimineaţa, în jurul orei 09.00. Şeful statului s-a aflat, joi, la Bruxelles pentru a participa la reuniunea Consiliului European.

×
Subiecte în articol: politic