x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Aglomerație la frontiera cu Ungaria. Cozi interminabile de camioane. Care este cauza

Aglomerație la frontiera cu Ungaria. Cozi interminabile de camioane. Care este cauza

23 Noi 2021   •   16:36
Aglomerație la frontiera cu Ungaria. Cozi interminabile de camioane. Care este cauza
Sursa foto: DIana Oros

Traficul în punctele de trecere a frontierei de la granița cu Ungaria este aglomerat și se înregistrează coloane de camioane, transmite Poliția de Frontieră.

Sunt coloane de automarfare atât pe sensul de ieşire din România, cât şi pe cel de intrare. aglomerația este cauzată de implementarea unei noi aplicaţii la controlul de frontieră de către autorităţile maghiare.

Poliția de frontieră a contactat autoritățile maghiare în vederea dispunerii unor măsuri comune pentru fluidizarea traficului.

Inspectoratele Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Oradea şi Sighetu Marmaţiei au dispus suplimentarea personalului la efectuarea formalităţilor de frontieră, precum şi a arterelor de control deschise pentru acest tip de mijloace de transport, în funcţie de configuraţia şi capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere.

De asemenea, autoritățile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei că miercuri, între orele 1.00 - 6.00, traficul transfrontalier prin P.T.F. Petea și P.T.F. Urziceni, de pe raza județului Satu Mare, va fi sistat temporar pentru toate tipurile de mijloace transport (autoturisme, microbuze, autocare, camioane etc.) ca urmare a unor lucrări de mentenanță efectuate la sistemul informatic maghiar.

Șoferii sunt sfătuiți să folosească celelalte puncte de trecere a frontierei deschise în regim internaţional de la frontiera cu Ungaria.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Ungaria frontieră camioane