x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică UPDATE Alegeri 2024: Clotilde Armand cere renumărarea voturilor din Sectorul 1. Replica lui George Tuță

UPDATE Alegeri 2024: Clotilde Armand cere renumărarea voturilor din Sectorul 1. Replica lui George Tuță

de Redacția Jurnalul    |    11 Iun 2024   •   08:45
UPDATE Alegeri 2024: Clotilde Armand cere renumărarea voturilor din Sectorul 1. Replica lui George Tuță

Clotilde Armand, candidatul Alianței Dreapta Unită, cere renumărarea voturilor de la Primăria Sectorului 1. Ea spune că diferența de voturi pe numărătoarea paralelă a partidelor este foarte, foarte mică și de aceea s-au grăbit unii din PNL și PSD să arunce public cu mesaje false că au câștigat. În replică, George Tuță, rivalul lui Armand, a transmis un mesaj.

„Scurt update. Am depus cerere de renumărare a voturilor. Am sesizat autoritățile privind tentativele de fraudă de la mai multe secții de votare. Vă reamintesc pentru toți cei care ați auzit declarații publice ale mai multor politicieni să nu mergeți după fentă fiindcă s-au numărat oficial până azi doar 40 de secții din totalul de 166. Diferența de voturi pe numărătoare paralelă a partidelor este foarte, foarte mică și de aceea s-au grăbit unii din PNL și PSD să arunce public cu mesaje false că au câștigat”, anunță Clotilde Armand.

Ea spune că au fost probleme în procesul electoral.

„Ne lipsesc foarte multe voturi în secțiile cu probleme, acolo unde i-am prins că vor să fure. De asemenea au fost mai probleme cu urna mobilă. Așteptăm numărătoarea și datele oficiale. Noi am mai pățit așa ceva în 2016. Știe și Ciolacu cu ne-au furat atunci”, încheie Armand.

Liderii PSD șin PNL susțin că George Tuță, candidatul lor, a câștigat Primăria Sectorului 1 al Capitalei.

George Tuță, replică pentru Armand: Cifrele nu mint

Cifrele nu mint, este mesajul lui George Tuță, candidatul PSD-PNL, după ce Clotilde Armand a cerut renumărarea voturilor pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei.

„Cifrele nu mint. Oamenii au votat pentru reclădirea Capitalei Capitalei. Orice calcul arată tot asta. Nimeni nu mai poate întoarce votul exprimat de cetățenii Sectorului 1”, transmite pe Facebook George Cristian Tuță.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand george tuta renumărare