x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alegeri pentru PE - PNL şi-a depus lista la BEC

Alegeri pentru PE - PNL şi-a depus lista la BEC

de Jurnalul National    |    26 Sep 2007   •   00:00

O delegaţie liberală compusă din Crin Antonescu, Renate Weber, George Scutaru şi Dan Motreanu a depus, marţi, la Biroul Electoral Central, lista candidaţilor PNL la alegerile pentru Parlamentului European.



O delegaţie liberală compusă din Crin Antonescu, Renate Weber, George Scutaru şi Dan Motreanu a depus, marţi, la Biroul Electoral Central, lista candidaţilor PNL la alegerile pentru Parlamentului European.

"Am făcut primul pas din procesul electoral pentru alegerile europarlamentare cu reala speranţă că PNL este pregătit pentru această intălnire cu electoratul şi cu Europa. Este pregătit pentru că are o experienţă şi realizări incontestabile in procesul de integrare in UE şi pentru că are un program şi idei clare pentru Romănia in UE", a declarat Antonescu, la ieşirea din sediul BEC.

In opinia vicepreşedintelui liberal, PNL se va prezenta in alegeri cu o listă "valoroasă" şi echilibrată". "PNL are o listă pe care noi o considerăm şi valoroasă, şi echilibrată. Este o listă care reuneşte două personalităţi prestigioase ale societăţii civile - Renate Weber şi Daniel Dăianu - , un parlamentar deja consacrat in Parlamentul European - Adina Vălean - şi un grup de tineri care in PNL au confirmat - Cristian Buşoi, Ramona Mănescu, Mogor Csibi sau Stejărel Olaru", a adăugat Antonescu, exprimăndu-şi totodată speranţa că, in această campanie, va prevala discuţia despre temele europene şi nu despre "intrigile politice interne".

Totodată, Renate Weber a susţinut că, in această perioadă şi in perioada imediat următoare, in Parlamentul European se vor dezbate "lucruri de maximă importanţă" pentru viitorul Uniunii, cu relevanţă directă in ceea ce priveşte evoluţia Romăniei. "Cred că suntem o echipă foarte bine alcătuită", a conchis Weber.


  Â

×
Subiecte în articol: politic pnl