x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Gorghiu:"Au mai fost şi alţii în istorie care nu suportau vocea străzii, nu sunt singurii"

Alina Gorghiu:"Au mai fost şi alţii în istorie care nu suportau vocea străzii, nu sunt singurii"

08 Iun 2015   •   17:50
Alina Gorghiu:"Au mai fost şi alţii în istorie care nu suportau vocea străzii, nu sunt singurii"
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Alina Gorghiu a reacţionat la declaraţiile lui Victor Ponta legate de faptul că acesta îi va face plângere penală pentru instigare:

”Le transmit premierului României şi ministrului Justiţiei că ameninţările cu plângeri penale, puşcărie şi noi mineriade nu ne impresionează deloc. Atât ştie să facă partidul lui Iliescu, Năstase şi Ponta, din 1990 încoace: mineriade, contrademonstraţii, instigare la ură, dispreţ faţă de cetăţeni şi legi.

Nimic nu ne poate opri să luptăm pentru dreptul la vot şi pentru dreptul românilor de a protesta, pentru egalitate în faţa legii. Nimic nu ne poate convinge că un premier cu o urmărire penală nu este altceva decât o ruşine pentru România. Nu ne poate închide pe toţi Victor Ponta pentru a rămâne prim-ministru.

Au mai fost şi alţii în istorie care nu suportau vocea străzii, nu sunt singurii. Până la urmă toţi au pierdut puterea, indiferent de metodele represive folosite”, spune Alina Gorghiu într-un comunicat de presă transmis luni după-amiază.

×
Subiecte în articol: alina gorghiu