x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ambiţia personală a lui Mihai Răzvan Ungureanu are legătură cu Elena Udrea

Ambiţia personală a lui Mihai Răzvan Ungureanu are legătură cu Elena Udrea

14 Ian 2014   •   16:49
Ambiţia personală a lui Mihai Răzvan Ungureanu are legătură cu Elena Udrea

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că ambiţia sa personală este să fie preşedintele pe care îl va vota Elena Udrea la alegeri şi pe care aceasta "îl va şi respecta".

 "Dacă am o ambiţie personală este să fiu preşedintele pe care îl va vota doamna Elena Udrea şi pe care îl va şi respecta. E o ambiţie personală, pentru că trebuie să conving şi, de vreme ce charisma nu funcţionează, trebuie să funcţioneze logica şi nu în ultimul rând cultura generală politică", a precizat Mihai Răzvan Ungureanu.

El a amintit faptul că a participat săptămâna trecută la o dezbatere a GDS la care a fost prezentă şi Elena Udrea, dezbatere la care cineva a spus despre Ungureanu că nu are charismă.

"La dezbaterea Grupului pentru Dialog Social cineva spunea că nu am charismă. Voi fi un candidat (pentru prezidenţiale - n.r.) fără charismă! Am să încerc să conving românii fără charismă, dar cu idei, principii şi cu speranţa că se poate mai bine. Îi lăsăm pe români să aleagă: charismă şi vid sau fără charismă şi rezultat", a arătat Mihai Răzvan Ungureanu.

×
Subiecte în articol: mihai razvan ungureanu Elena Udrea