x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Amedeo-Laurențiu Dulamă, ales președinte al organizației PUSL Neamț

Amedeo-Laurențiu Dulamă, ales președinte al organizației PUSL Neamț

de Redacția Jurnalul    |    09 Feb 2024   •   19:32
Amedeo-Laurențiu Dulamă, ales președinte al organizației PUSL Neamț

Amedeo-Laurențiu Dulamă a fost ales președinte al organizației PUSL Neamț, în cadrul conferinței de alegeri ce a avut loc vineri, la Piatra Neamț.

„Împreună cu echipa pe care o am, dar și cu dumneavoastră, ne dorim ca la alegerile din iunie să avem o reprezentare mult mai mare, la nivel local și la nivel de județ. Am convingerea că putem finaliza, alături de partenerii noștri din PSD, ceea ce s-a început în 2020. Și aș vrea ca Piatra Neamț și județul Neamț să fie ce au fost odată din punct de vedere sportiv. Oamenii își doresc foarte mult acest lucru, județul Neamț a fost reprezentat cu cinste la nivel național și internațional”, a spus Amedeo Dulamă.

La conferință au participat, printre alții, președintele executiv al PUSL, Cristian Popescu Piedone, deputatul Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL și europarlamentarul PUSL Maria Grapini.

Liderii Partidului Umanist Social Liberal au anunțat susținerea pentru funcția de președinte al CJ Neamț a lui Daniel Harpa, liderul PSD Neamț și primarul orașului Târgu Neamț.

„Trebuie să ne naștem cu dorința de a ajuta. Cred cu tărie acest lucru și cred în alianța cu PSD, în acest proiect comun. Singurul meu crez este „împreună, pentru oameni. Pentru o viață mai bună pentru oameni”, a punctat europarlamentarul PUSL Maria Grapini.

„Avem multe de făcut împreună, trebuie să schimbăm multe lucruri. Dar vă propun ceva: să respectăm legea nescrisă a continuității! Proiectele bune trebuie să continue, indiferent de culoarea politică. Pentru oameni!
Avem, aici, multe astfel de proiecte, începute împreună cu partenerii noștri politici din PSD și, cu siguranță, le vom continua, împreună cu Daniel Harpa, viitorul președinte al Consiliului Județean!
Îmi doresc ca PUSL, în acest an, să își mărească portofoliul de aleși locali și, astfel, fiecare nemțean să poată vedea ce înseamnă administrație locală făcută cu demnitate, onoare și curaj!”, a declarat deputatul PUSL Grațiela Gavrilescu, la încheierea conferinței.

„Noi, cei astăzi prezenți aici, vă spunem ceea ce simțim. Trăim într-o realitate reală și nu virtuală. În virtualitate au fost emise multe promisiuni în ultimii 30 de ani. Ați constatat că aceeași Mărie cu altă pălărie nu v-a adus nimic.  Oamenii s-au săturat de asta. Trebuie să emitem pe o frecvență reală, oamenii să rezoneze cu noi. Și așa vom câștiga”, a conchis Cristian Popescu Piedone, președintele executiv al PUSL.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

                   

×