x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Amendamente V. Alexandru: Taxarea contractelor part-time să se facă pentru exact cât se muncește

Amendamente V. Alexandru: Taxarea contractelor part-time să se facă pentru exact cât se muncește

07 Sep 2022   •   15:41
Amendamente V. Alexandru: Taxarea contractelor part-time să se facă pentru exact cât se muncește

Deputatul partidului Forța Dreptei Violeta Alexandru anunță că a înregistrat amendamentele prin care taxarea contractelor part-time să se facă pentru exact cât se muncește: „Niciun leu în plus. Aceasta e abordarea corectă”.

„Am înregistrat amendamentele prin care taxarea contractelor part-time să se facă pentru exact cât se muncește. Niciun leu în plus. Aceasta e abordarea corectă. M-am săturat de incorectitudine, de jupuit oamenii care muncesc, de statul hulpav care îți ia și pentru ce nu încasezi. Așa ceva doar PSD e în stare să gândească și să facă. Pentru că ei nu respectă oamenii care muncesc. Sunt cu ochii doar după bani”, anunță Violeta Alexandru.

Ea apreciază că „nu trăim vremuri ușoare, nici corecte”.

„N-aș vrea să renunțăm. Lăsăm România pe mâna unora care ne țin lecții de corectitudine în timp ce, dacă îi cauți, sunt plini de păcate. Mulțumesc tuturor celor cu care m-am consultat în această perioadă. Am depus amendamentele alături de colegii mei, senatorul Adrian Oros și deputatul Bogdan Bola”, încheie Violeta Alexandru.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Violeta Alexandru