x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Amintiri despre Parlament - Vadim Tudor astepta sa-i faca Alianta curte

Amintiri despre Parlament - Vadim Tudor astepta sa-i faca Alianta curte

14 Ian 2005   •   00:00

Incercarea parlamentarilor PD de a revoca presedintii Camerei Deputatilor si Senatului l-au facut ieri pe liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, sa-si aminteasca motivele pentru care i-a sustinut pentru cele doua functii pe candidatii PSD.


DANA PICIU

SENTIMENTAL. C.V. Tudor ar fi vrut sa mearga cu Alianta
"Sentimental as fi vrut sa mergem catre Alianta, era o schimbare, dar ea s-a purtat ca o capra raioasa cu coada pe sus. Nu am primit nici un telefon, nu ne-a cerut votul", a declarat Vadim Tudor. El a mai precizat ca nu este de acord cu schimbarea de la conducera Camerei Deputatilor a lui Adrian Nastase. Vadim a mai precizat ca "Nastase este un om corupt", dar ca a trebuit sa-l voteze, ca si pe Nicolae Vacaroiu, pentru ca i-a propus PSD.

CRITICI. Pe de alta parte, PRM considera "o aberatie cu iz populist" propunerea vicepremierului Adriean Videanu ca toti romanii sa-si prezinte declaratia de avere. "Asta demonstreaza ca noul regim politic instaurat la presiuni externe habar n-are cum se conduce o tara", a mai spus Vadim Tudor. El a mai aratat ca romanii "nu pot completa o declaratie de avere, ci, eventual, o declaratie de saracie". "Probabil ca Videanu a vrut sa se refere la declaratia fiscala, de venituri, ceea ce este cu totul altceva", a conchis Vadim.

×
Subiecte în articol: politic