x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Anastase despre declaraţia lui Geoană privind drogurile: "Vorbeşte de funie în casa spânzuratului"

Anastase despre declaraţia lui Geoană privind drogurile: "Vorbeşte de funie în casa spânzuratului"

24 Oct 2009   •   00:00

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a criticat declaraţiile făcute, ieri, de Mircea Geoană la Ploieşti, potrivit cărora propunerea ca el să devină premier este generată de consumul de droguri uşoare, Anastase spunând că Geoană "vorbeşte despre funie în casa spânzuratului".



Roberta Anastase, care ocupă şi funcţia de preşedinte al organizaţiei PD-L Prahova, a reacţionat dur în urma declaraţiilor făcute, la Ploieşti de către liderul PSD Mircea Geoană, care a afirmat că propunerea lui Traian Băsescu ca el să devină prim-ministru este generată de frică sau de consumul de droguri uşoare, informează Mediafax.

"Domnul Geoană a venit la Ploieşti şi am înţeles că a vorbit despre droguri. Probabil nu s-a documentat foarte bine despre organizaţia PSD Prahova, aşa încât a vorbit oarecum de funie în casa spânzuratului. De altfel, dacă îi urmăreaţi discursul, deja câtorva din spatele lui, din sală, li se făcuse poftă. Dar probabil că aşa se explică declaraţia euforică pe care a făcut-o domnul Geoană acolo, spunând că dânsul va ieşi, că e pe primul loc. Probabil că a trecut pe la sediu pe la PSD înainte şi atmosfera i-a determinat o astfel de declaraţie", a afirmat, vineri seară, preşedintele Camerei Deputaţilor, în cadrul unor întâlniri electorale în centrul Ploieştiului.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la sediul său de campanie, că Mircea Geoană poate fi un prim-ministru, dar să se hotărască acum şi a afirmat, râzând, că astfel îi dă o şansă liderului PSD şi contracandidat al său în cursa pentru Cotroceni, pentru ca acesta să nu se facă de râs.

Întrebat despre motivele pentru care, în turul al doilea, l-ar prefera drept contracandidat pe Mircea Geoană în detrimentul lui Crin Antonescu, Traian Băsescu a răspuns că îl va nominaliza pe Mircea Geoană pentru prim-ministru pentru a-l salva să nu se facă de râs la alegerile prezidenţiale.

"Mircea Geoană poate fi un prim-ministru, cred. Dar îi dau şansa să hotărască acum. Este următoarea nominalizare Mircea Geoană. Eu îi dau o şansă acum, să nu se facă de râs. Eu vreau să-l salvez pe Mircea Geoană", a spus râzând Traian Băsescu. (V.A.)

×
Subiecte în articol: politic