x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Anastase: "Geoană se foloseşte de mitinguri ca pretext pentru a evita o confruntare cu Băsescu la TVR"

Anastase: "Geoană se foloseşte de mitinguri ca pretext pentru a evita o confruntare cu Băsescu la TVR"

30 Noi 2009   •   00:00

Candidatul PSD, Mircea Geoană, se ascunde în spatele diferitelor pretexte şi îndatoriri de campanie pentru a fugi de confruntările cu Traian Băsescu la TVR, a acuzat astăzi, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase. Ea a afirmat că este dispusă să meargă astăzi la Ploieşti pentru a sta de vorbă cu social-democraţii locali şi a-i convinge că amâne mitingul programat astăzi, folosit de Geoană ca scuză pentru a respinge invitaţia staff-ului de campanie a lui Traian Băsescu la o dezbatere televizată la postul naţional.



"Domnul Mircea Geoană a pus astăzi în mod intenţionat TVR în situaţia delicată de a nu putea organiza o debatere între cei doi candidaţi. El confirmă astfel că evită prin orice mijloace o dezbatere cu preşedintele Traian Băsescu", a afirmat Anastase.

Preşedintele Camerei a minimalizat importanţa mitingului la care va lua parte astăzi candidatul social-democrat la Ploieşti, scrie antena3.ro. "Astăzi a spus că va fi la un mare miting la Ploieşti, probabil cel mai mare din campania sa electorală. Vă pot spune că mitingul va vea loc într-o sală de 750 de oameni, iar eu mă ofer, pentru ca domnul Geoană să fie la dezbaterea de la ora 19:00, să vorbesc cu memrii PSD. Sunt sigură că vor înţelege că este mult mai importantă această dezbatere pentru patru milioane de români şi că vor renunţa la această întrevedere electorală", a susţinut Anastase.

Întrebată dacă se va deplasa personal la mitingul PSD de la Ploieşti, parlamentara democrat-liberală a precizat că va merge doar în măsura în care Geoană "nu va înceta să mai invoce diferite pretexte puerile pentru a evita o confruntare cu domnul Băsescu".

Între timp, mitingul electoral al candidatului social-democrat la alegerile prezidenţiale, programat iniţial pentru ora 17.00 la Sala Sindicatelor din municipiul Ploieşti, a fost amânat pentru ora 18.00.

×
Subiecte în articol: alegeri 2009