x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: "Băsescu a ratat ultima şansă de a se comporta democratic"

Antonescu: "Băsescu a ratat ultima şansă de a se comporta democratic"

06 Noi 2009   •   00:00

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astăzi, că preşedintele Traian Băsescu a ratat ultima şansă de a se comporta democratic, apreciind că desemnarea lui Liviu Negoiţă arată un preşedinte care a pierdut contactul cu România şi care se pregăteşte să plece.



"Preşedintele a ratat ultima şansă de a se comporta în mod democratic şi raţional. Ne-a dovedit definitiv, dacă mai era nevoie, că în afara interesului său electoral, în afară de interesul partidului pe care l-a servit în ultimii 5 ani şi îl serveşte în continuare, Partidul Democrat, nu există nimic", a susţinut Crin Antonescu.

Liderul PNL a subliniat că desemnarea lui Liviu Negoiţă pentru postul de prim-ministru arată "un preşedinte care se pregăteşte să plece", scrie Mediafax.

"România înseamnă pentru Traian Băsescu clica sa portocalie şi cred că această nominalizare, desemnare, după toate cele întâmplate în ultima lună, ne arată foarte clar un Traian Băsescu care a pierdut contactul cu România reală şi care se pregăteşte să plece", a spus Antonescu. (V.A.)

×
Subiecte în articol: politic