x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu cere PSD să-şi exprime poziţia faţă de proiectul Roşia Montană

Antonescu cere PSD să-şi exprime poziţia faţă de proiectul Roşia Montană

10 Sep 2013   •   19:03
Antonescu cere PSD să-şi exprime poziţia faţă de proiectul Roşia Montană
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, copreşedinte al USL, a susţinut marţi că PSD trebuie să spună ce poziţie are faţă de proiectul Roşia Montană, informează agerpres.ro.

''Eu am comunicat şi ieri şi mai devreme şi mai târziu, în cursul zilei, din ce motiv PNL nu votează acest proiect. Acum, eu sunt flatat de importanţa bruscă pe care grupul parlamentar liberal a căpătat-o. Cu alte cuvinte, dacă liberalii vor ceva, se face, dacă liberalii nu vor, nu se face. Pot să simplific puţin problema şi să întreb, putem şi noi în ţara asta, în România, să ştim - cel mai mare partid din ţară, cu cele mai mari grupuri parlamentare, cu primul-ministru, respectiv PSD - ce poziţie are în această chestiune? Susţine sau nu susţine acest proiect", a spus Antonescu.

"Pentru că a nu spune nimic şi a da vina pe liberali dacă nu se face sau dacă se face nu mi se pare corect, deci noi am spus foarte clar, din motive pe care le-am expus de ce votăm împotrivă. PSD-ul ce poziţie are? Putem să aflăm sau nu? Dacă PSD este pentru, PNL nu a împiedicat cu nimic dezbaterea. Nu avem nici atâta putere şi nici asemenea apucături'', a spus Antonescu, într-o intervenţie la Antena 3.

×
Subiecte în articol: crin antonescu roşia montană