x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu, IMBECILILOR care insultă electoratul din Teleorman: Toate alegerile au dovedit că teleormănenii au opţiuni politice diverse

Antonescu, IMBECILILOR care insultă electoratul din Teleorman: Toate alegerile au dovedit că teleormănenii au opţiuni politice diverse

de Veronica Micu    |    29 Oct 2012   •   11:55
Antonescu, IMBECILILOR care insultă electoratul din Teleorman: Toate alegerile au dovedit că teleormănenii au opţiuni politice diverse
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a explicat de ce şi-a schimbat opţiunea privind colegiul unde va candida la alegerile parlamentare. Deşi, iniţial, Antonescu a anunţat că va candida în colegiul 5 din sectorul 3 Bucureşti, Antonescu s-a răzgândit luând decizia de a candida pentru un mandat de senator într-un colegiu din judeţul Teleorman.

"Candidez la Senat la Teleorman. Este dreptul fiecărei formaţiuni politice să decidă într-o competiţie electorală unde candidează. În cazul unui preşedinte de partid, trebuie să intre în calcul nu doar interesele sale strict în calitate de candidat, ci ansambul construcţiei politice din care face parte. Avem o lege electorală care necesită calcule extrem de complicate. Nu e vina noastră că avem o lege electorală perversă. Eu puteam candida foarte bine în orice loc, în orice colegiu din România, cu excepţia judeţelor Harghita, Covasna. În orice sondaj pe întrebare deschisă am o intenţie de vot la prezidenţiale de peste 30%, în Bucureşti de peste 40%. Ca atare, nu soarta mandatului meu era în discuţie în Bucureşti sau în altă parte. Dacă cineva crede că este îndreptăţit să folosească formula 'a fugit din Bucureşti' o poate folosi. Sunt deja imun la revărsarea de ură, calomnie, insultă care-mi e adresată de echipa propagandei băsiste", a spus Crin Antonescu.

Totodată, liderul PNL a ţinut să transmită un mesaj "imbecililor care insultă în masă toţi cetăţenii din Teleorman prezentându-i ca pe o masă amorfă de oameni manipulaţi şi fără opţiuni politice".

"Vreau să le spun foarte clar că toate alegerile de orice fel au dovedit că cetăţenii din Teleorman au opţiuni politice diverse. Videanu a pornit din Teleorman...", a explicat liberalul.

"Deşi PSD e cel mai puternic partid din Teleorman, asta nu înseamnă că PNL este slab. PNL are în Teleorman una dintre cele mai puternice organizaţii. Am mai fost parlamentar în Teleorman şi sper, cu ajutorul votului cetăţenilor de acolo, să mai fiu. Eu nu mă duc la Teleorman pe voturile lui Liviu Dragnea, după cum nici Dragnea nu candidează pe voturile mele. Mergem amândoi şi, împreună, fiecare cu voturile lui şi împreună cu voturile USL", a încheiat Antonescu.


×