x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu despre faptul că şpaga din vămi ar ajunge la PDL: Sper că nu e nicio surpriză

Antonescu despre faptul că şpaga din vămi ar ajunge la PDL: Sper că nu e nicio surpriză

09 Mar 2011   •   17:02

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, susţine că nu sunt surprize pentru nimeni teoriile potrivit cărora banii obţinuţi din mita luată în vămi ar merge la PDL.

"Sper că nu e nicio surpriză pentru nimeni. Un partid care e la putere, cu un control asupra unor instituţii cum e DNA, Parchetul General, anumite unităţi ale Ministerului de Interne, de ani buni, şi mă refer aici la Băsescu şi la PD, e foarte clar că este responsabil de ce se întâmplă şi că, dacă (...) s-au dus bani către un partid, partidul ăla e PD. Că s-or fi dus în alte perioade şi către alte partide? Păi e tot responsabilitatea celor care conduc azi aceste instituţii să facă lumină asupra acestor lucruri", a afirmat Crin Antonescu, astăzi, la finalul reuniunii Consiliului Naţional Executiv al PNL, citat de Agerpres.

El precizat că PDL se află singur la putere deoarece "UDMR e un complice pe o porţiune mică, îşi rezolvă probabil treburile sale şi nu se bagă în restul treburilor".

Preşedintele Pro Lex, Vasile Lincu, a declarat, astăzi într-o conferinţă de presă, că beneficiarul final a şpăgilor din vămi, în prezent şi în ultimii ani, este Partidul Democrat Liberal.

 

×