x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: N-aş lucra cu Hrebenciuc. Totuşi, sunt mai "confortabil" cu PSD decât cu PDL

Antonescu: N-aş lucra cu Hrebenciuc. Totuşi, sunt mai "confortabil" cu PSD decât cu PDL

08 Noi 2009   •   00:00
Antonescu: N-aş lucra cu Hrebenciuc. Totuşi, sunt mai "confortabil" cu PSD decât cu PDL

Candidatul PNL la prezidenţiale, Crin Antonescu, a declarat, aseară, că Viorel Hrebenciuc nu este un om cu care să poată lucra ca viitor preşedinte al României, întrucât este "trecut" ca policitian. Cu toate acestea, Antonescu s-ar simţi "mai confortabil" cu PSD, decât cu PD-L.



"Problema e cu cine lucrezi, şi iată că domnul Hrebenciuc nu e un om cu care eu ca preşedinte să lucrez din PSD. Domnul Hrebenciuc un politician care are şi merite, e un politician redutabil nu doar prin iscusinţa sa şi abilitatea sa, dar România asta în douăzeci de ani s-a construit cu oameni şi de tipul lui Viorel Hrebenciuc. Este însă trecut, din punctul meu de vedere", a comentat Antonescu, la o emisiune televizată, informează Mediafax.

Însă, în contextul discuţiilor privind posibile alianţe politice post-alegeri, Crin Antonescu a replicat că se simte "mai confortabil" când se află "lângă cei din PSD, decât cei din PDL".

Întrebat pe cine ar vota între Traian Băsescu şi Mircea Geoană, candidatul PNL a spus că pornirea sa ar fi de a nu se duce la vot, menţionând ulterior că, pus într-o astfel de situaţie, ar vota cu contracandidatul lui Băsescu indiferent cine ar fi acesta - Geoană, Vadim Tudor sau Becali.

"Din punctul meu de vedere dacă aş fi pus în situaţia de a vota între Băsescu şi oricare alt candidat, l-aş vota pe celălat", a precizat Antonescu. (V.A.)

×
Subiecte în articol: politic