x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: Nu ştiu ce au de gând cei din PSD. Nu mai e ce a fost. Am suferit o criză pe care aş numi-o Criza coabitării

Antonescu: Nu ştiu ce au de gând cei din PSD. Nu mai e ce a fost. Am suferit o criză pe care aş numi-o Criza coabitării

17 Mai 2013   •   16:10
Antonescu: Nu ştiu ce au de gând cei din PSD. Nu mai e ce a fost. Am suferit o criză pe care aş numi-o Criza coabitării

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit in Biroul National Permanent al PNL despre "fractura din USL" si "criza coabitarii". Potrivit pesurse.ro - care a publicat înregistrarea audio a unei analize a liderului PNL în Biroul Permanent al partidului -  Antonescu ar fi nemulţumit de coabitarea Ponta-Băsescu şi de numirea Laurei Codruţa Kovesi ca procuror-şef la DNA.

"Am suferit o criză pe care aș numi-o Criza coabitării, în sensul prin care prin numirea lui Kovesi după înțelegerea Ponta și Băsescu și noi având o anumită poziție s-a generat o criză pentru că a fost vorba de o criză.... PSD se adâncește în coabitarea cu Băsescu, iar noi credem că drumul trebuie să fie cel dat de programul, de direcția și de spiritul USL", le-a spus liderul PNL colegilor din BPN al partidului.

"E limpede pentru toată lumea că unul din avantajele enorme pentru TB și pentru cei care sunt lângă domnia sa din punct de vedere politic constă în faptul că această coabitare în aceste forme stârnște neîncredere și aduce beneficii pt el.... Se vede asta în aparițiile sale care se îndesesc, am avut una aseară, cu dânsul ne-am culcat, cu dânsul ne-am trezit, ba la agricultori, ba la judecători, la toate categoriile de oameni ai muncii. Da impresia de un presedinte reconfirmat, legitimat...", a mai spus Antonescu.

"Al doilea avantaj este acela că la ordinea zilei - și nu mai este doar o invenție de presă – fractura din USL"

(...)

"E nevoie de foarte multă coordonare și temele principale trebuie duse de vectori puternici de imagine. Trebuie sa ne organizăm. Nu stiu ce au de gand cei din PSD. Nu mai e ce a fost. Lucrurile se schimbă în mod firesc."


Citeşte mai mult AICI

×