x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: PSD şi PNL merg pe liste separate la europarlamentare

Antonescu: PSD şi PNL merg pe liste separate la europarlamentare

03 Feb 2014   •   15:21
Antonescu: PSD şi PNL merg pe liste separate la europarlamentare

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a reafirmat luni că PSD şi PNL vor candida separat la alegerile europarlamentare, susţinând că în şedinţa USL de duminică nu s-a discutat despre acest subiect.

'Nu s-a discutat nimic despre acest lucru. Noi, aseară, am discutat despre proiectele legislative, despre CSAT, nu am discutat nimic despre aşa ceva. Am văzut şi eu astăzi în ziare. (...) Ieri a apărut ştirea 's-au hotărât să meargă pe liste comune şi probabil azi dezbaterile'. Nu am discutat aşa ceva', a spus Crin Antonescu la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă listele comune i-ar fi avantajat pe liberali, el a afirmat că în această situaţie şi PSD, şi PNL 'strict aritmetic ar pierde câte ceva'.

'Ar scoate poate cu un europarlamentar mai puţin, ar rata prilejul PSD pe zona sa, PNL pe zona sa de a demonstra o forţă electorală. Astea sunt dezavantajele, există alte avantaje. Nu există decât deciziile în vigoare şi în PSD şi în PNL de a merge pe liste separate', a explicat Crin Antonescu, potrivit Agerpres.

Liderul PNL a precizat că vineri, în şedinţa Biroului Politic şi la Delegaţia Permanentă a partidului, liberalii vor face cel puţin o nominalizare pentru MAI.

'Vom face evident cel puţin o nominalizare pentru MAI. Vom discuta în general activitatea guvernamentală, ar putea fi mai multe schimbări de miniştri, ar putea fi numai aceasta', a spus Antonescu.

Întrebat dacă liberalii sunt nemulţumiţi de cum acţionează miniştrii PNL, el a răspuns: 'Câtă vreme sunt în funcţii, înseamnă că partidul care îi susţine acolo, primul ministru sunt mulţumiţi de activitatea lor'.

×