x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu şi-a lansat campania de strângere de fonduri prin sms-uri

Antonescu şi-a lansat campania de strângere de fonduri prin sms-uri

21 Oct 2009   •   00:00

Candidatul PNL la prezidenţiale, Crin Antonescu, şi-a lansat campania de strângere de fonduri de la cetăţeni prin sms-uri, arătându-se convins că va primi sprijinul românilor.

"Facem azi o nouă premieră necesară, aşteptată şi care va fi oricum o victorie a transparenţei. Facem azi un gest elementar, acela al unei campanii de colectare de fonduri pentru o campanie electorală tansparentă, deschisă. Acest lucru e de natură să dea sentimentul cetăţenilor că participă, că sunt acţionari (...) aşa cum sunt prin vot si prin impozitele pe care le plătesc la ceea ce înseamnă instituţiile acestui stat, obligaţiile acestui stat, obligaţia fundamentală a unui preşedinte", a susţinut Antonescu, invocând obsesia finanţării oculte a campaniei electorale.

El a subliniat că o campanie electorală într-o democraţie modernă înseamnă bani, menţionând că el nu este candidatul unor grupuri financiare.

El a anunţat că liberalii vor publica mereu şi încasările şi chelituielile şi şi.a exprimat convingerea că , deşi este criză financiară, crede că românii vor contribui.

Întrebat cum comentează faptul că AEP consideră neregulamentară această formulă de strângere de fonduri, nefiind susţinute prin semnături, Antonescu a spus că liberalii consideră că este un demers legal, dar că sunt gata să discute cu AEP.

"Nu dorim decât să procedăm legal şi transparent, absolut la vedere", a apreciat Crin Antonescu.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic