x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Anunț OFICIAL. Traian Băsescu intră în lupta pentru Primăria Capitalei

Anunț OFICIAL. Traian Băsescu intră în lupta pentru Primăria Capitalei

11 Aug 2020   •   06:47
Anunț OFICIAL. Traian Băsescu intră în lupta pentru Primăria Capitalei
Sursa foto: Lucian Alecu

Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară, a anunțat că Traian Băsescu se înscrie în lupta pentru Primăria Capitalei. Liderul PMP a lansat pe Facebook un apel pentru colegii și susținătorii partidului pentru a începe campania de strângere de semnături pentru viitorul Primar General al Municipiului București.

 

„În atenția tuturor colegilor și susținătorilor PMP!

Vă invităm să ne susțineți în campania de strângere de semnături pentru viitorul Primar General al Municipiului București!

Cu Băsescu înainte! Toți pentru București!” a scris Tomac pe Facebook.

Fostul președinte face această mișcare politică motivat de excluderea PMP din alianța realizată de PNL şi USR-PLUS pentru susținerea unor candidați comuni în București la alegerile locale din 27 septembrie 2020. 

„Ne-au anunțat că nu este loc în această alianță și pentru PMP. Nefiind, ne luăm soarta în mâini. Ei au stabilit că pot câștiga eliminând PMP-ul. De ce să-mi bat eu capul cu problemele pe care ei deja le-au judecat?”, a declarat Băsescu.

Candidatura fostului președinte va afecta șansele pe care le are Nicușor Dan la câștigarea funcției de Primar General al Capitalei.

 

Până în acest moment și-au anunțat candidatura pentru Primăria Capitalei: Gabriela Firea (PSD), Nicușor Dan (Alianța PNL și USR-PLUS), Călin Popescu Tăriceanu (ALDE) și Ion Sîrbu (Pro România).

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu