x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică AUR începe să piardă organizații în țară. Majoritatea membrilor AUR din Râmnicu Sărat au semnat adeziuni la PUSL

AUR începe să piardă organizații în țară. Majoritatea membrilor AUR din Râmnicu Sărat au semnat adeziuni la PUSL

30 Oct 2022   •   13:11
AUR începe să piardă organizații în țară. Majoritatea membrilor AUR din Râmnicu Sărat  au semnat adeziuni la PUSL

Oamenii de bună credință care au aderat la AUR încep să înțeleagă că acest partid s-a autoizolat și nu va putea niciodată să decidă destinul României.

Astăzi, majoritatea membrilor organizației AUR din Râmnicu Sărat, județul Buzău, au semnat adeziunile la Partidul Umanist Social Liberal (PUSL).

În istoria recentă a mai existat un partid, România Mare, care nu a putut guverna nici cu 40% dintre voturi. Este bine să învățăm din experiențele trecutului.

În acest moment există discuții și cu alte organizații locale ale AUR, care nu au găsit în acest partid ceea ce au sperat, respectiv un partid cu o doctrină națională care să promoveze interesele românilor. De vorbe, nunți-spectacol și promisiuni s-au săturat oamenii.

„Cu toții trebuie să punem umărul să ridicăm țara. Asta este zestrea pe care o lăsăm copiilor și nepoților noștri. Partidul Umanist Social Liberal crede că fiecare dintre români poate reprezenta șansa României de mâine și vrem, prin fapte și prin oameni de calitate, să construim viitorul acestei țări. Cei 71 de oameni de la AUR care ni s-au alăturat trebuie să știe că nu doar astăzi suntem lângă ei, ci de fiecare dată când vor avea nevoie”, a transmis Daniel Ionașcu, președintele executiv al PUSL.

×
Subiecte în articol: pusl organizații AUR trec la PUSL